Allergie informatie: Vis-venkel wokgerecht
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram van een stevige soort visfilet
- 1 grote verse venkelknol
- 1 rode paprika
- klein blikje mais
- verse gember
- 2 grote uien
- 1 eetlepel kerrie massala
- halve eetlepel suiker
- 1 citroen
- 1 halve eetlepel sambal oelek
- blikje santen
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Dille-citroenmarinade (voor vis)
Met dille, citroen en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Gebakken vis met mango-tomaatsalsa
Met witvisfilet, mango en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Vis-venkel wokgerecht
- Allergieen informatie