Allergie informatie: Aardappelsalade met Hollandse geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram vastkokende aardappelen
- zout
- 150 gram zachte Hollandse geitenkaas
- 100 gram walnoten
- 2 sneetjes oud witbrood
- 0,5 krop friseesla
- 6 zongedroogde tomaatjes op olie
- 20 gram boter
- 100 gram milde olijfolie
- 100 gram spekreepjes of dobbelsteentjes
- Voor de dressing:
- 3 eetlepel milde olijfolie
- 2 eetlepel (wal)notenolie
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 1 theelepel Dijonmosterd
- 1 knoflookteentje
- (versgemalen) zwarte peper
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Aardappelsalade met hollandse geitenkaas
- Allergieen informatie