Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met Hollandse geitenkaas recept
Aardappelsalade met Hollandse geitenkaas recept

Aardappelsalade met Hollandse geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze in water met wat zout in 10 min. gaar. Verkruimel de kaas. Hak de walnoten grof. Snijd de korstjes van het brood en snijd het wit in blokjes. Was en droog de sla en pluk de blaadjes klein. Snijd de tomaatjes in reepjes. Klop een dressing van de olie, azijn, peper en mosterd. Pel het knoflookteentje en knijp het erboven uit. Roer de dressing goed om en schep de aardappelen erdoor. Verhit de boter in de koekenpan en bak de spekjes kanpperig. Haal ze uit de pan en laat ze uilekken op keukenpapier. Voeg de olie toe en zet de valm hoog. Bak de broodblokjes al omscheppend goudbruin en knapperig, haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op papier. Tot slot meng je het brood, de spekjes, frisee, walnoten, kaas en tomaat door de aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met hollandse geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven