Allergie informatie: Lamsvlees met abrikozen en bloemkoolpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo lamsbout zonder bot in blokjes
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepel amandelmeel
- 2 theelepel koriander
- 2 theelepel komijnpoeder
- 350 milliliter verse bouillon of van biologisch bouillon blokje
- 200 milliliter sap van rode druiven (ongezoet)
- 1 bakje champignons
- 2 eetlepel tomatenpuree
- 200 gram gedroogde abrikozen
- zout
- peper
- voor de bloemkoolpuree:
- 1 bloemkool
- 4 eetlepels zure room
- nootmuskaat
- 50 gram geraspte oude kaas
- 1 eetlepel verse peterselie (plat, fijngesneden)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Lamsvlees met abrikozen en bloemkoolpuree
- Allergieen informatie