Lamsvlees met abrikozen en bloemkoolpuree
- 1 kilo lamsbout zonder bot in blokjes
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepel amandelmeel
- 2 theelepel koriander
- 2 theelepel komijnpoeder
- 350 milliliter verse bouillon of van biologisch bouillon blokje
- 200 milliliter sap van rode druiven (ongezoet)
- 1 bakje champignons
- 2 eetlepel tomatenpuree
- 200 gram gedroogde abrikozen
- zout
- peper
- voor de bloemkoolpuree:
- 1 bloemkool
- 4 eetlepels zure room
- nootmuskaat
- 50 gram geraspte oude kaas
- 1 eetlepel verse peterselie (plat, fijngesneden)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.