Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lamsvlees met abrikozen en bloemkoolpuree

  • 1 kilo lamsbout zonder bot in blokjes
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepel amandelmeel
  • 2 theelepel koriander
  • 2 theelepel komijnpoeder
  • 350 milliliter verse bouillon of van biologisch bouillon blokje
  • 200 milliliter sap van rode druiven (ongezoet)
  • 1 bakje champignons
  • 2 eetlepel tomatenpuree
  • 200 gram gedroogde abrikozen
  • zout
  • peper
  • voor de bloemkoolpuree:
  • 1 bloemkool
  • 4 eetlepels zure room
  • nootmuskaat
  • 50 gram geraspte oude kaas
  • 1 eetlepel verse peterselie (plat, fijngesneden)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven