Allergie informatie: Kip ala bonne femme met koude knoflook-kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 Grote kippenbouten.
- 800 gram aardappelblokjes.
- 100 gram Amsterdamse uitjes.
- 100 gram zilveruitjes.
- 100 gram champignons .
- 250 gram doperwten (uit een potje of diepvries verpakking).
- 250 gram sperziebonen (vers).
- 250 gram worteltjes (vers in dobbelsteentjes).
- 250 gram uien (in dobbelsteentjes).
- 250 gram magere spekjes.
- 6 tenen knoflook.
- zout, peper, paprikapoeder en kerriepoeder.
- boter.
- 1 emmertje mayonaise/frietsaus.
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor