Allergie informatie: Kip met Shii-take
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram kipfilet, in blokjes
- 200 gram gedroogde shii-take (geweekt in reepjes)
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 0,5 eetlepel djahe
- 3 stuks ui, in schijven
- 2 etlepels soyasaus
- 2 theelepels azijn
- 250 milliliter bouillon
- 3 stuks lombok, in fijne ringetjes
- 2 stuks halfrijpe tomaten, in dunne partjes
- allesbinder
- zout naar believen
- peper naar believen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met shii-take
- Allergieen informatie