Allergie informatie: Kerriekarbonades met aardappelsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ribkarbonades
- 2 eetlepel kerriepoeder
- 1 eetlepel sesamolie
- 2 eetlepel zonnebloemolie
- peper
- zout
- 1 theelepel cayennepeper
- 100 milliliter magere yoghurt
- 200 milliliter mangochutney
- bieslook
- 300 gram aardappelblokjes
- 1 friszure appel
- 3 lente-uitjes
- 3 stengels bleekselderij
- 4 eetlepel mayonaise
- 6 eetlepel yoghurt
- 1 eetlepel gembersiroop
- 3 eetlepel gehakte pistachenoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Kerriekarbonades met aardappelsalade
- Allergieen informatie