Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerriekarbonades met aardappelsalade recept
Kerriekarbonades met aardappelsalade recept

Kerriekarbonades met aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer 4 ribkarbonades minstens 1.5 uur in de volgende mix: 1 eetlepel kerriepoeder, 1 eetlepel sesamolie, 2 eetlepels zonnebloemolie, snuf zout en 1 theelepel cayennepeper. Klop voor de saus 100 mililiter magere yoghurt en 200 mililiter mangochutney door elkaar en knip er bieslook boven. Kook voor de aardappelsalade 300 gram aardappelblokjes net gaar en schep ze om met 1 friszure appel in blokjes 3 lente-uitjes in dunne ringen, 3 stengels bleekselderij heel kleingesneden en een dressing van 4 eetlepels mayonaise, 6 eetlepels yoghurt, 1 theelepel kerriepoeder, 1 eetlepel gembersiroop en peper en zout. Garneer met de gehakte pistachenoten. Na marineren karbonades in 10 min. gaar roosteren. Serveer er de salade met dressing bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerriekarbonades met aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven