Allergie informatie: Tempeh Goreng Tjampoer
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 plak tempeh, in stukjes van 4 centimeter x 1/2 cm
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 2 stuks rode lombok, in ringen
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel laos
- 1 stuks salamblad
- 1 theelepel trassi
- 1 kopje gebakken ikan terie
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Goreng Koenjit
Met kipfilet, koenjit en ui uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Gevogelte - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Tempeh goreng tjampoer
- Allergieen informatie