Allergie informatie: Mangoet ikan (vis in gele kokosmelksaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 moten gebakken kabeljauw of 4 makrelen
- 4 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 2 lomboks
- 4 kemiries
- 1 theelepel koenir
- 2 centimeter kentjoer
- 1 theelepel trassie
- 1 theelepel asem
- 0,5 theelepel suiker
- 2 theelepels zout
- 4 djeroek poeroetblaadjes
- 0,25 blok santen
- 2 eetlepels boter
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Mangoet ikan (vis in gele kokosmelksaus)
- Allergieen informatie