Allergie informatie: Kesar pilau (zoete rijst)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram basmati- of patnarijst
- 350 gram ghee
- 175 gram sultanarozijnen
- 100 gram gedopte pistachenoten
- 100 gram geblancheerde amandelen
- 10 kruidnagels
- 10 kardemompeulen
- 3 centimeter pijpkaneel
- 1 theelepel gemalen piment
- 1 theelepel saffraan, 30 minuten geweekt in 1 eetlepel kokend water
- 1 liter kokend water
- 100 gram suiker
- zilverblad (varak) ter garnering
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kesar pilau (zoete rijst)
- Allergieen informatie