Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kesar pilau (zoete rijst)

  • 500 gram basmati- of patnarijst
  • 350 gram ghee
  • 175 gram sultanarozijnen
  • 100 gram gedopte pistachenoten
  • 100 gram geblancheerde amandelen
  • 10 kruidnagels
  • 10 kardemompeulen
  • 3 centimeter pijpkaneel
  • 1 theelepel gemalen piment
  • 1 theelepel saffraan, 30 minuten geweekt in 1 eetlepel kokend water
  • 1 liter kokend water
  • 100 gram suiker
  • zilverblad (varak) ter garnering


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven