Allergie informatie: Ikan pedis (hete schelvis )
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gefileerde schelvis
- 2 uien
- 1 deciliter vleesbouillon
- 0,5 eetlepel citroensap
- 50 gram garnalen
- 5 teentjes knoflook
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1 theelepel serehpoeder
- 0,5 theelepel koenjit
- 1,5 theelepel laospoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,5 theelepel djahe
- 2 eetlepels olie
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ikan pedis (hete schelvis )
- Allergieen informatie