Allergie informatie: Pasteitje met kipragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 plakjes bladerdeeg
- 1 eidooier
- 2 kippenbouten
- 1 ui
- 1 kleine winterpeen
- 1 prei
- 1 stukje foelie
- 1 kruidnagel
- 1 takje selderij
- 50 gram boter
- 50 gram bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Pasteitje met kipragout
- Allergieen informatie