Allergie informatie: Briouats met kipfilet en mihoen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak diepvries-loempiavellen
- 1 eigeel
- olie om te bakken
- 1 grote dubbele kipfilet
- 2 in schijfjes gesneden uien
- 1 bosje fijngehakte platte peterselie
- 50 gram mihoen
- roomboter
- naar smaak:
- zout
- zwarte peper
- saffraan
- gemberpoeder
- kaneel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Briouats met kipfilet en mihoen
- Allergieen informatie