Allergie informatie: Oliebollen met rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- Het deeg:
- 1 kilo tarwebloem
- 3 zakjes gedroogde gist
- 15 gram zout
- 50 gram kristalsuiker
- 50 gram boter
- 30 centiliter pils bier
- 70 centiliter lauw water
- De vulling:
- 350 gram rozijnen
- 1 grote, zoetzure appel, Jonagold of Elstar of zoiets
- 150 gram sukade
- rasp van de schil van 1 sinaasappel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Oliebollen met rozijnen
- Allergieen informatie