Allergie informatie: Amandeltaart met appelcrumble
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de bodem:
- 100 gram bloem
- 40 g poedersuiker
- 15 g amandelmeel
- snuf zout
- 60 g koude boter in stukjes
- 1 ei geklutst
- Voor de vulling:
- Creme:
- 25 g boter op kamertemperatuur
- 25 g suiker
- 25 g amandelmeel
- half ei geklutst
- halve theelepel kaneel
- Crumble:
- 50 g koude boter in blokjes
- 50 g bloem
- 50 g amandelmeel
- 50 g kristalsuiker
- Topping:
- 250 g appel geschild en in blokjes
- 1 eetlepel rietsuiker
- halve theelepel kaneel
- amandelschaafsel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Amandeltaart met appelcrumble
- Allergieen informatie