Amandeltaart met appelcrumble
- Voor de bodem:
- 100 gram bloem
- 40 g poedersuiker
- 15 g amandelmeel
- snuf zout
- 60 g koude boter in stukjes
- 1 ei geklutst
- Voor de vulling:
- Creme:
- 25 g boter op kamertemperatuur
- 25 g suiker
- 25 g amandelmeel
- half ei geklutst
- halve theelepel kaneel
- Crumble:
- 50 g koude boter in blokjes
- 50 g bloem
- 50 g amandelmeel
- 50 g kristalsuiker
- Topping:
- 250 g appel geschild en in blokjes
- 1 eetlepel rietsuiker
- halve theelepel kaneel
- amandelschaafsel
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.