Allergie informatie: Stoofpotje met haas
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram in stukjes gesneden hazenbout
- 200 gram in blokjes gesneden spek
- 3 grote uien
- 3 tenen knoflook
- 5 plakken kruidkoek of ontbijtkoek
- 50 gram boter
- 0,5 fles rode wijn
- 2 milliliter jenever of korenwijn (jeneverbessen kan ook)
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Herfst
- Stoofpotje met haas
- Allergieen informatie