Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpotje met haas recept
Stoofpotje met haas recept

Stoofpotje met haas


Ingrediënten


18

Bereidingswijze


Smelt de boter en bak de haas goed aan. Neem het vlees uit de pan en bak vervolgens de spekblokjes goed uit. Snipper de ui en de knoflook en bak dit fruitig met de spekblokjes mee. Leg de haas terug in de pan. Voeg peper en zout toe. Giet de wijn en de jenever (of jeneverbessen) in de pan en breng het geheel aan de kook. Verkruimel de ontbijtkoek in de pan. Laat 2 tot 3 uur sudderen en roer af en toe door om aankoeken te voorkomen.

Serveersuggesties

Serveren met rode kool, witlof, spruitjes, aardappelpuree, stoofpeertjes, etc.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpotje met haas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven