Allergie informatie: Zoete stoofpeertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo stoofpeertjes (Gieser Wildeman)
- 3 kruidnagels
- 1 stukje citroenschil
- 2 kaneelstokjes
- 50 gram basterdsuiker
- 2 deciliter rode wijn
- 1 deciliter bessenlikeur
- 1 eetlepel aardappelmeel
- takjes munt
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Zoete stoofpeertjes
- Allergieen informatie