Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlofsalade met een fruit touch recept
Witlofsalade met een fruit touch recept

Witlofsalade met een fruit touch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witlof wassen en fijnsnijden. Bananen in plakjes en appel in blokjes snijden. Dit met 1 kop rozijnen en gehalveerde sinaasappelpartjes door elkaar scheppen en met 2 eetlepels slaolie en honing vermengen. Je kunt ook ander fruit gebruiken zoals bijvoorbeeld ananas. Het bittere van de witlof moet in balans zijn met het "zoet".

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlofsalade met een fruit touch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven