Allergie informatie: Stoofpeertjes zoet
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram stoofperen
- 1 deciliter rode wijn
- 1 deciliter water
- kaneelstokje
- steranijs
- 0,5 stokje vanille
- 50 gram basterdsuiker
Meer Recepten
- Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Ajam Pandang (zoet zure kip)
Met kipfilet, serehstengel en limoensap uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 25 minuten
Gevogelte - jaccor - Stoofpeertjes met bessenjenever
Met stoofpeertjes, bessenjenever en suikerklontjes uit Nederland
4 porties - 5 uur
Nagerechten - elisedouma - Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba - Varkenhaas in groente
Met varkenshaas, paprika en ui uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - harwoon
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Stoofpeertjes zoet
- Allergieen informatie