Allergie informatie: Peer-frambozenclafoutis
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram ongezouten boter, gesmolten plus extra om in te vetten
- 3 rijpe maar stevige peren, geschild zonder klokhuis in plakjes
- 110 gram verse frambozen
- 85 gram bloem
- 85 gram fijne kristalsuiker
- 4 grote eieren
- 3,5 deciliter melk
- 1 theelepel vanille-essence
Meer Recepten
- Champagne blue
Met blue curacao, mousserende witte champagne en peer uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Cocktails - lucyvader - Zachtfruit salade
Met perzik, peer en aardbeien uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Rijst met fruit
Met witte rijst, kipfilet, banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - elisedouma - Basamico splash dressing
Met balsamico splash peer-druif, zonnebloemolie, zout uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Azijn en oliën - folke - Salade van eendenborst en vijgen
Met eendenborst, vijgen en bramenjam uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - irispons
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Peer-frambozenclafoutis
- Allergieen informatie