Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Peer-frambozenclafoutis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een ovenschaal van 1 liter in met gesmolten boter en verdeel de frambozen en de peren erover.
Verwarm de oven voor tot 190 graden.
Meng in een kom de bloem en de suiker. Klop in een andere kom de eieren, melk en vanille door elkaar. Klop het eimengsel beetje bij beetje door de bloem voor een luchtig romig beslag. Schep er 2 eetlepels gesmolten boter door.
Schenk het beslag voorzichtig in de ovenschaal op het fruit en bak de clafoutis 40 tot 45 minuten in de oven (of tot hij gerezen en goudbruin is). Serveer warm, evtentueel met lobbig geklopte slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peer-frambozenclafoutis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven