Allergie informatie: Lamsbout met olijven en bleekselderij
Terug naar het receptIngrediënten
- 1250 gram lamsbout
- 350 gram bleekselderij
- 100 gram zwarte olijven
- 4 tomaten
- 100 gram uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje peterselie
- 1 takje tijm
- 1 theelepel rozemarijnnaaldjes
- 1 laurierblad
- 1 theelepel gemengde peperkorrels
- 0,5 liter rode wijn
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsbout met olijven en bleekselderij
- Allergieen informatie