Allergie informatie: Gevulde rollade met parmaham en asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 Hollandse asperges
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels venkelzaad
- 1 eetlepel grof zeezout
- 0. 5 eetlepel (zwarte) peperkorrels
- 1 bos gemengde verse kruiden (bv dragon, kervel, peterselie, basilicum)
- 150 gram half-om-half gehakt
- 1 eiwit
- 0,5 deciliter room
- 1 stuk varkensfilet (ca. 800 gram)
- 50 gram gesneden Parmaham
- olijfolie extra vergine
- extra nodig: vijzel, keukentouw
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde rollade met parmaham en asperges
- Allergieen informatie