Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde rollade met parmaham en asperges

  • 8 Hollandse asperges
  • 4 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels venkelzaad
  • 1 eetlepel grof zeezout
  • 0. 5 eetlepel (zwarte) peperkorrels
  • 1 bos gemengde verse kruiden (bv dragon, kervel, peterselie, basilicum)
  • 150 gram half-om-half gehakt
  • 1 eiwit
  • 0,5 deciliter room
  • 1 stuk varkensfilet (ca. 800 gram)
  • 50 gram gesneden Parmaham
  • olijfolie extra vergine
  • extra nodig: vijzel, keukentouw


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven