Allergie informatie: Gehaktballen Terroir d’Anvers
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram rundgehakt
- 8 eetlepels paneermeel
- 1 eetlepel bloem
- 1 ui
- 1 knoflookteentje
- 0,25 koffielepel peper
- 1 koffielepel zout
- 5 deciliter room 30%
- 2 eieren
- 2 eetlepels nam pla
- 6 eetlepels olie
- 1 eetlepel citroensap
- 200 gram champignons
- 1 koffielepel oregano
- 100 gram groene peper
- 1 koffielepel sambal
Meer Recepten
- Sajoerbonen met gekruide gehaktballen en rijst
Met rijst, gehakt en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Rijstgerechten - ajaxhooligirl - Uienconfituur n° 1 van Terroir d’Anvers
Met ui, appel en frambozenazijn uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Bijgerechten - terroir - Gehaktbal met abrikozensaus
Met gehaktballen, aardappels en abrikozenjam uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gehaktballen met tomatenrijst en spinazie
Met rundergehakt, rijst en spinazie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - kirstenbekink - Gehaktballen
Met varkensgehakt, rundergehakt en beschuit uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Vlees - xAnouk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktballen terroir d’anvers
- Allergieen informatie