Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbal met abrikozensaus recept
Gehaktbal met abrikozensaus recept

Gehaktbal met abrikozensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels in 20 minuten gaar. Verhit in een braadpan de olijfolie. Bak de gehaktballen rondom bruin aan en neem ze uit de pan. Fruit de uiringen in het bakvet. Voeg de abrikozenjam met ca. 200 milliliter water, de ontbijtkoek en de rozemarijn toe. Leg de gehaktballen terug in de pan en stoof ze met het deksel op de pan in 15 minuten gaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Kook intussen de spruiten in weinig water met zout in 9 minuten beetgaar en breng op smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbal met abrikozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven