Allergie informatie: Gegratineerde paprikaschnitzel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 paprika's (bijv. geel, groen en rood)
- 4 lente-uitjes
- 300 gram mais (blik)
- 0,5 bosje peterselie
- 4 kalkoenschnitzels (à circa 150 gram)
- 2 eetlepels olie
- zout
- peper
- cayennepeper
- mix voor stroganoffsaus (voor 250 milliliter)
- 100 gram belegen kaas (stuk)
Meer Recepten
- Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Gegratineerde tomaten met rode ui en tijm
Met trostomaten, rode uien en olijfolie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Lasagna met zalm en prei
Met zalm, prei en wortels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer - Gegratineerde varkensfilet met camembert
Met filetlapjes, camembert en baguette uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gegratineerde paprikaschnitzel
- Allergieen informatie