Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde paprikaschnitzel recept
Gegratineerde paprikaschnitzel recept

Gegratineerde paprikaschnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika's en snijd ze in reepjes
Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen.
Laat de mais uitlekken. Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn.
Dep het vlees droog. Verhit de olie in een grote pan. Bak er de schnitzels ca. 2 minuten per zijde. Breng op smaak met zout en peper en leg ze in een ovenschaal.
Bak de paprika ca. 8 minuten in het hete braadvet. Roer de mais en de lente-ui erdoorheen en breng op smaak met zout en cayennepeper.
Maak de stroganoffsaus volgens aanwijzing van de verpakking. Roer de saus door het paprikamengsel en schenk er 150 ml water bij. Breng aan de kook en kook ca. 2 minuten op laag vuur. Roer de peterselie erdoorheen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Schenk de saus over de schnitzels. Rasp de kaas eroverheen. Bak ca. 20 minuten in de oven.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde paprikaschnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven