Allergie informatie: Krokante dorade met komkommerjus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 komkommers, geschild, in grove stukken
- 6 dunne bosuitjes, in ringetjes
- klontje boter
- 100 milliliter sterke visbouillon van een blokje
- ( 1 blokje met ca. 300 milliliter water)
- 4 dorade-of zeebaarsfilets van ca. 150 gram per stuk, met huid
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 gram peultjes, in grove stukken
- 200 gram tuinbonen, dubbel gedopt
- 4 dunne bosuitjes
- grof zeezout
- peper uit de molen
- rasp van 1/2 citroen
- verse dille, grof gehakt.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Krokante dorade met komkommerjus
- Allergieen informatie