Allergie informatie: Krab Curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 a 3 krabben van ca. 250 gram (of grote garnalen)
- 250 centiliter kokoscreme
- 2 eieren
- 2 eetlepels Thai chili paste of sambal badjak
- 1 theelepel curry poeder (geel)
- 1 theelepel "knorr" aroma poeder (kip)
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 theelepel suiker
- 1 middelgrote ui
- 1 tomaat
- 2 tenen knoflook
- ca. 3 eetlepels olie om in te braden
- lente ui
- selderij (blaadjes)
Meer Recepten
- Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Krab curry
- Allergieen informatie