Allergie informatie: Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 makrelen
- 0,5 limoen (sap)
- 3 rode uien
- 2 salamblaadjes
- 150 milliliter dikke kokosmelk
- 1 tomaat
- 2 groene lomboks
- 2 rode lomboks
- 1 serehstengel, gekneusd
- 2 theelepels asem
- zout naar smaak
- olie
- boemboe:
- 1 centimeter laos
- 1 centimeter djahé
- 3 teentjes knoflook
- 1 eetlepel palmsuiker
- 4 centimeter kunyit
- 3 rode uien
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Atjar ikan (makreel in zure saus)
- Allergieen informatie