Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wild-saus recept
Wild-saus recept

Wild-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak voor de wild-saus 1/2 liter Spaanse-saus. Gebruik voor bouillon wildbouillon. Vervang de wittewijn door 1/2 deciliter rode port. Meng er vervolgens de 2 deciliter port met aalbessengelei, rode wijnazijn, kruidnagels, peperkorrels en het oranje van een stukje sinaasappelschil door. Laat de saus in een niet geheel gesloten pan, op laag vuur, in 1 uur inkoken tot 2/3 deel overblijft. Voeg het sinaasappelsap toe. Zeef het mengsel en verwarm het. Breng de saus op smaak met cayennepeper. Lekker met haarwild - vederwild - tam konijn - gehakt - hamburger.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wild-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven