Allergie informatie: Tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 150 gram chorizo, fijngehakt
- zout, peper
- 1 groot eko-ei
- 4 eetlepel polenta
- olijfolie
- 400 gram tagliatelle
- 125 milliliter crème fraîche
- 1 eetlepel mosterd
- 100 milliliter kippenbouillon
- 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt
- versgemalen zwarte peper
- parmezaanse kaas
- eventueel paprikapoeder
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardRatatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijkWitlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijkTonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus
- Allergieen informatie