Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus recept
Tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus recept

Tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng gehakt, chorizo, paprika, zout, peper, ei en polenta. Kneed en vorm er, met natte handen, kleine balletjes van. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en bak de balletjes krokant en gaar.
Kook de tagliatelle beetgaar in ruim kokend water met zout. Verwarm in een steelpannetje crème fraîche, mosterd en bouillon. Roer de tijm erdoor en breng op smaak en breng op smaak met peper. Verdeel pasta en balletjes over 4 borden, schep er wat mosterdroom omheen en bestrooi met parmezaanse kaas en paprika. Lekker met roergebakken wilde spinazie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met gehaktballetjes en roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven