Allergie informatie: Belgisch stoofvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo stoofvlees, niet te mager
- 1 kilo uien
- dijon mosterd (maille)
- boterham, wit zonder korst
- donker bier (leffe brune)
- laurierblad
- kruidnagel
- bouillionblokjes
Meer Recepten
- Mosselen à la Katrien
Met mosselen, ui, prei uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - katrien-spanje - Goulash (milde)
Met stoofvlees, uien, rode paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - andrehellinga - Italiaans stoofvlees
Met rundvlees, uien en tomaten uit Italie
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - faroush - Studenten rijst
Met rijst, roerbakgroente en stoofvlees uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - pucq - Gekruid stoofvlees
Met hacheevlees, champignons en hacheekruiden mix uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - cinderellaatje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Belgisch stoofvlees
- Allergieen informatie