Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans stoofvlees recept
Italiaans stoofvlees recept

Italiaans stoofvlees


Ingrediënten


11

Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes (ong. 1 cm) en bak deze even tot ze bruin zijn. Bak dan de gesneden ui, paprika en champignons even mee. Blus het met de balsamico. Snijd de tomaten in partjes en doe ze bij het vlees in de pan, blikje gezeefde tomaten erbij en 2 eetlepels verse gesneden basilicum en 1 eetlepel verse gesneden oregano. Op smaak maken met peper en zout en laten sudderen voor een uur of 4. Eventueel water toevoegen als het geheel te droog wordt. Dit gerecht is heerlijk met spruitjes en gekooke aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaans stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven