Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen la Katrien recept
Mosselen la Katrien recept

Mosselen la Katrien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Deze mosselen worden in 2 porties aan tafel in een (elektrische) wok klaargemaakt. Kan natuurlijk ook op het fornuis maar aan tafel is wel zo gezellig. Snijd alle groenten grof. Was de mosselen goed. Doe wat olie in de wok, fruit de helft van de knoflook aan en voeg daarna de helft kruiden en van de uien toe. Licht aan fruiten, daarna de helft van de wortels, prei en tomaten. Half gaar laten fruiten. Voeg nu de helft van de mosselen bij de groentes, peper, zout en de helft van de peterselie. Bier erbij en de deksel erop en laat dit ong. 10 min. koken. Tussendoor 2 x omscheppen. Als de mosselen goed open zijn zijn ze gaar. Lekker met vers stokbrood, mosterd-kerrie saus en knoflooksaus. De groentes kunnen meegegeten worden. De andere helft op dezelfde manier klaarmaken kan eventueel gevarieerd worden met slagroom i.p. v. bier.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosselen la katrien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven