Allergie informatie: Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- pasta:
- 150 gram Italiaanse bloem (grano duro)
- 1 deciliter gepasteuriseerd eigeel
- 1 ei
- scheutje olijfolie
- 1 theelepel zout
- zalmfarce:
- 200 gram verse zalmfilet (schoon)
- 150 gram gerookte zalm (zonder rookkorst)
- 1 eiwit
- 1 eetlepel gehakte dille
- 1 deciliter room
- citroensaus:
- tonggraten (via voorgerecht)
- 100 gram gehakte sjalot
- 1 wit van prei, fijngesneden
- 3 takjes tijm
- 2 bladen laurier
- suiker (eventueel)
- 2 deciliter witte wijn
- 0,5 deciliter noilly prat
- 5 deciliter room
- 250 gram champignons
- sap van ± 4 citroenen en/of limoenen
- 50 gram boter
- juliennegroente:
- 150 gram preireepjes
- 100 gram knolselderij
- 100 gram wortel
- klontje boter
- zout
- suiker
- extra:
- dille
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk