Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus
- pasta:
- 150 gram Italiaanse bloem (grano duro)
- 1 deciliter gepasteuriseerd eigeel
- 1 ei
- scheutje olijfolie
- 1 theelepel zout
- zalmfarce:
- 200 gram verse zalmfilet (schoon)
- 150 gram gerookte zalm (zonder rookkorst)
- 1 eiwit
- 1 eetlepel gehakte dille
- 1 deciliter room
- citroensaus:
- tonggraten (via voorgerecht)
- 100 gram gehakte sjalot
- 1 wit van prei, fijngesneden
- 3 takjes tijm
- 2 bladen laurier
- suiker (eventueel)
- 2 deciliter witte wijn
- 0,5 deciliter noilly prat
- 5 deciliter room
- 250 gram champignons
- sap van ± 4 citroenen en/of limoenen
- 50 gram boter
- juliennegroente:
- 150 gram preireepjes
- 100 gram knolselderij
- 100 gram wortel
- klontje boter
- zout
- suiker
- extra:
- dille
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.