Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus

  • pasta:
  • 150 gram Italiaanse bloem (grano duro)
  • 1 deciliter gepasteuriseerd eigeel
  • 1 ei
  • scheutje olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • zalmfarce:
  • 200 gram verse zalmfilet (schoon)
  • 150 gram gerookte zalm (zonder rookkorst)
  • 1 eiwit
  • 1 eetlepel gehakte dille
  • 1 deciliter room
  • citroensaus:
  • tonggraten (via voorgerecht)
  • 100 gram gehakte sjalot
  • 1 wit van prei, fijngesneden
  • 3 takjes tijm
  • 2 bladen laurier
  • suiker (eventueel)
  • 2 deciliter witte wijn
  • 0,5 deciliter noilly prat
  • 5 deciliter room
  • 250 gram champignons
  • sap van ± 4 citroenen en/of limoenen
  • 50 gram boter
  • juliennegroente:
  • 150 gram preireepjes
  • 100 gram knolselderij
  • 100 gram wortel
  • klontje boter
  • zout
  • suiker
  • extra:
  • dille


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven