Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus recept
Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus recept

Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voeg alle ingrediėnten voor de pasta bij elkaar en maak er een soepel deeg van. Laat ± 30 minuten rusten. Farce: Maak in de keukenmachine een farce van de verse zalm, de gerookte zalm, de eiwitten, dille en de room. Voeg de room als laatste langzaam toe in verband met het risico van schiften. De pasta met de machine dun uitrollen. Steek er met een steker rondjes (10 cm Ų) uit. Smeer de randjes in met eiwit. Leg er een hoopje farce op en vouw de ravioli goed dicht. Pocheer ± 12 minuten in zout water of visfond. Saus: Was en hak de visgraten. Zet ze met de sjalot, prei, tijm en laurier, aan in hete olie. Afblussen met witte wijn en Noilly Prat. Voeg de room toe. Voeg ook de gesneden champignon en citroensap toe. Laat koken en tot de helft reduceren. Passeer de saus en monteer op met boter. De saus vlak voor het uitserveren met de staafmixer luchtig maken. Juliennegroenten, apart, kort blancheren en opstoven met boter, zout en eventueel suiker. Presentatie: Leg drie gekookte ravioli in een diep bord. Dresseer saus over de ravioli en daarop de groente. Garneer met een takje dille.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven