Allergie informatie: Lasagne met spinazie en ricotta
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak verse lasagne uit de koeling
- 1 zak gewassen spinazie (500 gram)
- 1 grote ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, uit de pers
- 1 ei
- parmezaanse kaas (150 gram)
- 1 bakje ricotta
- 0. 75 deciliter bechamelsaus (zie mijn recepten)
- zout
- peper
- komijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne met spinazie en ricotta
- Allergieen informatie