Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met spinazie en ricotta recept
Lasagne met spinazie en ricotta recept

Lasagne met spinazie en ricotta


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verhit wat olie in een grote wok en bak de ui kort aan, voeg knoflook toe.
Voeg dan, per portie, de spinazie toe. Goed blijven roeren en op een rsutig vuur. Zodra de spinazie geslonken is voeg je het rauwe ei en de komijn toe (1/2 theelepel) en 2 eetlepels parmezaan. Even goed doorwarmen. Schep daarna de ricotta door het mengsel heen. Op smaak brengen met wat zout en peper.

Vet de ovenschaal in met wat olijfolie. Neem 1/3 van het mengsel en leg dat in de schaal, bedek met de lasagne en bestrijk deze met een laagje saus en strooi daarna een laagje parmezaanse kaas erover. Herhaal dit tot het mengsel op is. Eindig wel met een lasagne laag. Bedek met de rest van de saus en kaas en zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden. Laat de lasagne in 45 minuten mooi bruin worden. Als deze al eerder bruin wordt de schaal even afdekken om verbranden te voorkomen(met bijvoorbeeld folie).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met spinazie en ricotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Lasagne met spinazie en ricotta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Er staat niet in wanneer je bechamelsaus moet toevoegen.
    Maria gaf dit recept op 26 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven