Allergie informatie: Surinaamse zuurkoolschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hal-om-halfgehakt
- 1 grote fijngesneden ui
- 2 tenen fijngesneden knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel laos
- 2 theelepels ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 3 theelepels sambal trassi
- 750 gram zuurkool
- 1 kopje rozijnen
- 2 schijven ananas, in stukjes
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel boter
- 700 gram aardappelpuree
- 1 zakje geraspte kaas
Meer Recepten
- Surinaams vleesgerecht
Met shoarmavlees, gyrosvlees en nasivlees uit Suriname
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Rijstgerechten - brandaris - Surinaamse Quorn
Met quorn, taugeh en paprika uit Suriname
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - 34533 - Zuurkoolschotel met shoarma en ananas
Met zuurkool, shoarmavlees en ananas uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Herfst - etensfan - Surinaamse kip
Met kipfilet, rijst en brocolli uit Suriname
4 porties - 20 minuten
Gevogelte - conqi82 - Surinaamse Kip
Met kipkarbonades, kerriepoeder, knoflook uit Suriname
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - nicell514
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Surinaamse zuurkoolschotel
- Allergieen informatie