Allergie informatie: Bloemkool gerookte zalmsoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bloemkool
- 300 gram gerookte zalmsnippers
- 400 gram Hollandse garnalen
- 250 milliliter witte wijn
- 2 potten visfond
- nootmuskaat
- peper
- zout
- kookroom (flesje bleu band finesse)
- 2 lepels boter of vloeibare margarine
Meer Recepten
- Kippensoep met champignons
Met pakje kippensoep, kipfilet en peterselie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gerookte kipfilet
Met kipfilet, sla en friet uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - hooijenga - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Witlofsalade met kipfilet en bietjesdressing
Met witlof, gerookte kipfilet en bietjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Bloemkool gerookte zalmsoep
- Allergieen informatie