Allergie informatie: Spinazie-quiche met creme fraiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blikje croissantdeeg
- 1 kleine zoet ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 kleine rode paprika
- ongeveer 2 eetlepels olijfolie
- 200 gram champignons
- 400 gram spinazie (vers)
- 2 eetlepels pijnboompitjes
- 3 eieren
- 1 grote theelepel gedroogde Italiaanse of provinciaalse kruiden
- ongeveer 100 gram roquefort
- 125 gram creme fraiche
- zout
- peper
- paneermeel
- 100 gram geraspte oude kaas
- eventueel ongeveer 8 stuks gedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
- taartvorm met een doorsnee van 26 cm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Spinazie-quiche met creme fraiche
- Allergieen informatie